1
RAMALAN SONJI CAPJIKIA BIMO66

Minggu,Kliwon,15/12/2019


10:05
K.1* Gelem maido ora gelem tumandang,sak eneke konco podo ngrasani ora gelem ngemori.
12:05
K.2* Umbul umbule wis di pasang turut pinggir dalan,ning isih kurang meriah mergo kurang lampune.
14:05
K.3* Yen ora iso gandeng ojo podo gresulo,mergo sing di karepne wis duwe momongan.
16:05
K.4* Omahe ono pucuk dalan,saiki ne mung gari lungguh ndipil ono mburine mejo.
18:05
K.5* Nyuwun iku ora karo barang ngadek,kudu eling karo sing gawekne sing di pideg.
20:05
K.6* Agger mulih di suguh unen unen,saben budal di tilapne menyang tonggo.
22:05
K.7* Nibo nangi anggone golek isen,banjur saiki dadi penggede seng okeh musuhe.
(1x Ratu) (2x Dimpil) (3x Ciwir) (4x Gundul) (5x Babi ) (6x Ningkrang) & (1= Petik) / (2= Plompong) (3= Gunung) (4= Cawang) (5= Kantong) (6= Kerok)
Tanggal 10:05 12:05 14:05 16:05 18:05 20:05 22:05
15-12-2019 67
14-12-2019
13-12-2019
12-12-2019
11-12-2019
10-12-2019
09-12-2019
08-12-2019
07-12-2019
06-12-2019
05-12-2019
04-12-2019
03-12-2019
02-12-2019
01-12-2019
30-11-2019
29-11-2019
28-11-2019
27-11-2019
26-11-2019
25-11-2019
24-11-2019
23-11-2019
22-11-2019
21-11-2019
20-11-2019